Laserbehandeling

Laserbehandeling

Één van ‘s werelds meest geavanceerde en innovatieve apparaat voor laser- en lichtbehandeling van huidproblemen is bij Hallo Schoonheid aanwezig: De Harmony XL-Laser.

De Harmony XL is uitgerust met vier betrouwbare lasers met het gepatenteerde ontwerp van het gerenommeerde bedrijf Alma Lasers. Een groot voordeel van deze snelle, efficiënte Harmony XL is dat er met minder laserbehandelingen hetzelfde resultaat behaald kan worden.

harmony_xlDoor lage energiestromen en een groot behandeloppervlak worden met de Harmony XL snel uitstekende laserbehandeling resultaten bereikt voor alle huidtypes. Het systeem voldoet aan de meest strikte veiligheidseisen en is dan ook goedgekeurd voor de Amerikaanse markt door keuringsinstantie FDA (Food and Drug Administration).

De Harmony XL is werkelijk de beste oplossing voor alle huidproblemen! Hierdoor zijn de mogelijkheden van de Harmony XL ongekend. Met zeven laser-, pulsed light- en UVB-technologieën kunnen praktisch alle huidproblemen effectief en snel worden aangepakt.

  • Usp 1Usp 1 tekst
  • Usp 2Usp 2 tekst
  • Usp 3Usp 3 tekst
  • Usp 4Usp 4 tekst

tekst 2

Wilt u een afspraak maken?

Schoonheidsalon Den Haag
Hallo Schoonheid biedt alle denkbare schoonheidsbehandelingen aan onder een dak.
Heerlijk ontspannen
Geniet van een fijne behandeling en kom kijken in onze schoonheidssalon.
Goede prijs en kwaliteit
Fijne behandelingen tegen een gunstige prijs. Laat u verwennen in onze schoonheidssalon.
Snel geholpen
Bij ons kunt u snel terecht na het maken van een afspraak. Bekijk de openingstijden.