Pedicure

Medisch pedicure Den Haag

Christine pedicure

Bent u op zoek naar een Medisch pedicure in Den Haag? Dan bent u bij Hallo Schoonheid In Loosduinen aan het juiste adres. De pedicure bij Hallo Schoonheid is Christine van Eck, zij is met haar Pedicure praktijk Bringingwellness gehuisvest in Hallo Schoonheid.

Christine is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de branchevereniging Provoet. Zij zal u professioneel en deskundig behandelen bij externe pijnklachten aan uw voeten.

De basis behandelingen bij de pedicure bestaat uit het verwijderen van eelt, likdoorns en het op de juiste wijze knippen en frezen van uw teennagels. Ook het oplossen van nagelproblemen, zoals schimmelnagels of ingegroeide- en/ of ingroeiende nagels. Maar ook het behandelen van andere pijnlijke plekken op de voeten, behoren tot haar specialiteit.
Daarnaast kan zij als gediplomeerd Provoet pedicure ook voorlichting geven over standafwijkingen van de voet, schoenen en het gebruik van hulpmiddelen in en aan de schoen. Indien noodzakelijk kan zij ook doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podotherapeut. Voor specifieke deskundige informatie over voetproblemen kijk dan eens in het Voeten ABC op de website van Christine zelf www.bringingwellness.nl. Iedere behandeling wordt afgesloten met een heerlijke ontspannen voetmassage.

Cosmetisch de perfecte look?

Provoet loosduinen hallo schoonheidNatuurlijk kan Christine uw teennagels ook nog voorzien van een prachtig gekleurde nagellak of een French Pedicure aangebracht met dunne lak van gel die zorgt voor een dun wit randje langs de nagel en een zacht roze nagelbed. Een perfecte look die zeker 4-6 weken blijft zitten. Bekijk onze aanbieding!

Kortom, bent u op zoek naar een medisch pedicure in Den Haag?

Maak dan snel kennis met onze pedicure Christine van Eck zij kan uw vragen zeker beantwoorden en meer vertellen over de betreffende voet behandeling.

Wilt u een afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze salon aan het Arnold Spoelplein 75a in Den Haag. Telefoon 070 404 11 00. Openingstijden van maandag tot en met vrijdag 09.00 -20.00 uur. U kunt ook uw afspraak online maken via het afspraken formulier.

  • Gediplomeerde pedicure
  • Lid van Provoet
  • Medisch opgeleid
  • Ook 's-avonds beschikbaar

Pedicure basisbehandeling 45 minuten

Omschrijving Prijs
Teennagels knippen/reinigen, eelt/likdoorns verwijderen, behandeling ingroeiende teennagels en voetcreme. We sluiten af met een heerlijke voetmassage. € 33,50

Specifieke pedicure behandeling (zonder basisbehandeling)

Omschrijving Prijs
Ingegroeide teennagels, schimmelnagels, voetwratten verwijderen € 33,50

Extra's bij pedicure behandelingen

Omschrijving Prijs
Teennagels lakken € 7,50
French Pedicure met Gellak € 27,50
LCN Wilde pedique Gel t.b.v. schimmelnagel, grote teen € 10,00 /st
LCN Wilde pedique Gel t.b.v. schimmelnagel, per voet € 15,00 /st

Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres compleet in svp. Geef via de kalender de datum en tijd aan voor uw afspraak met de pedicure. Iedere werkdag tussen 18.00 en 19.00 worden de voorgestelde afspraken door de pedicure zelf aan u bevestigd. Na ontvangst van de bevestiging kunt u de afspraak als definitief beschouwen.

Voor- en achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Datum*

Tijd*

Vragen/opmerkingen

Wilt u een afspraak maken?

Schoonheidsalon Den Haag
Hallo Schoonheid biedt alle denkbare schoonheidsbehandelingen aan onder een dak.
Heerlijk ontspannen
Geniet van een fijne behandeling en kom kijken in onze schoonheidssalon.
Goede prijs en kwaliteit
Fijne behandelingen tegen een gunstige prijs. Laat u verwennen in onze schoonheidssalon.
Snel geholpen
Bij ons kunt u snel terecht na het maken van een afspraak. Bekijk de openingstijden.