Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste in Den Haag

Bent u opzoek naar een prettige, uitgebreide en bovenal betaalbare schoonheidsspecialiste in Den Haag? Maak dan snel kennis met beautysalon Hallo Schoonheid in Den Haag. Voor een korte beauty oppepper, uitgebreide gezichtsbehandeling, huidverbetering of een andere behandeling kunt u terecht in onze schoonheidssalon.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Monique van der Pol heeft een jarenlange ervaring in de schoonheidsverzorging en is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Monique werkt met de producten van Guinot Paris, marktleider in Frankrijk, welke staat voor een innovatieve huidverzorging op natuurlijke basis.

Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in huidverbetering in Den Haag

Voor een optimaal en direct zichtbaar resultaat krijgt u voordat de behandeling begint een nauwkeurige en uitgebreide huidanalyse. Hieruit blijkt wat de beste behandeling is bij uw type huid.

Meer dan een schoonheidsspecialiste

Naast de behandelingen op het gebied van huidverbetering kunt u bij Hallo Schoonheid ook terecht voor massages, wellness, epileren en waxen voor zowel dames als heren. Voor een kennismaking of afspraak kunt u bellen met de studio in Den Haag op telefoonnummer 070-4041100.

Alle prijzen en behandelingen:

Voor een uitgebreid overzicht met alle behandelingen en prijzen kunt u de website van Monique kijken. Schoonheidsspecialiste Monique is gevestigd in de salon van Hallo Schoonheid. Bekijk hier de website www.salonmonifique.nl.

 

Wilt u een afspraak maken?

Schoonheidsalon Den Haag
Hallo Schoonheid biedt alle denkbare schoonheidsbehandelingen aan onder een dak.
Heerlijk ontspannen
Geniet van een fijne behandeling en kom kijken in onze schoonheidssalon.
Goede prijs en kwaliteit
Fijne behandelingen tegen een gunstige prijs. Laat u verwennen in onze schoonheidssalon.
Snel geholpen
Bij ons kunt u snel terecht na het maken van een afspraak. Bekijk de openingstijden.